GROHE SYSTEM - Grohe Sensia Arena - Sprchová toaleta

Výrobcovia

Grohe Sensia Arena - Sprchová toaleta, závesné WC s bidetom alpská biela 39354SH0

39354SH0

Nový produkt

Kompletní závěsný systém sprchového WC pro podomítkové splachovací nádrže

GROHE power flush:
dokonalá oplachovací tryska bez oplachové obruby a splachovací technologie GROHE Triple Vortex
Antibakteriální glazura GROHE Hygiene (splňující požadavky japonského standardu SIAA Kokin) a protipřilnavý keramický povrch s technologií Aquaceramics

https://youtu.be/lhhTNJGqVvA

Viac detailov

2 198,40 € s DPH

Bližšie informácie

INOVATÍVNE TECHNOLÓGIE PRE DOKONALÚ HYGIENU HYGIENECLEAN

https://youtu.be/lhhTNJGqVvA

Výnimočné hygienické vlastnosti zaručujú dokonalú čistotu. Vďaka kombinácii protipriľnavej povrchovej úpravy Aquaceramic a keramickej glazúry HyperClean, ktorá zabraňuje rastu 99,9% baktérií, si môžete byť istí, že vaša toaleta je čistá. A zostane čistá ďalších 100 rokov.

AQUACERAMIC Hladká povrchová úprava so špeciálnou hydrofilnou vrstvou, ktorá zabraňuje usadzovaniu nečistôt a vodného kameňa. Po spláchnutí tak vďaka tejto úprave zostane povrch misy úplne čistý. A jej spracovanie zaručuje stáročnou životnosť.

HYPERCLEAN Táto odolná vrstva zabraňuje pomocou iónov striebra usadzovaniu a rastu 99,9% všetkých baktérií, čo znamená, že vaše WC zostane žiarivo čisté a hygienické.

GROHE POWER FLUSH Silný vír a vysoký sací výkon v jedinom spláchnutí zaručuje, že každé zákutie záchodovej misy bude dôkladne vyčistené.

SPLACHOVANIE TRIPLE VORTEX Tri výpuste sa s každým spláchnutím starajú o vytvorenie silného víru, ktorý pokryje a vyčistí každý kúsok záchodovej misy pre dokonalú hygienu.

ZÁCHODOVÁ MISA BEZ OKRAJOV Nová, bezokrajová konštrukcia záchodovej misy umožňuje jednoduché čistenie. Za okrajom sa neusádzajú žiadne nečistoty a vnútro misy tak bude vždy čistý a žiarivý.

AUTOMATICKÉ ČISTENIE Hlava sprchového ramena je čistená pred a po každom použití. ANTIBAKTERIÁLNE SPRCHOVÉ TRYSKY Sprchové trysky sú vyrobené z antibakteriálneho materiálu, ktorý je odolný voči 99,9% baktériám a pýši sa certifikáciou združenia SIAA. Trysky tak zostanú za všetkých okolností bez prítomnosti baktérií.

ANTIBAKTERIÁLNY KRYT TRYSIEK Sprchové ramená vnútri misy sú vybavené odnímateľným krytom sprchovacích trysiek pre dokonalú hygienu.

VÝMENNÁ SPRCHOVÁ HLAVICA Sprchovú hlavicu je možné ľahko vymeniť.

ĽAHKO ODNÍMATEĽNÝ POKLOP SEDÁTKA Špeciálne závesy umožňujú ľahko vytiahnuť poklop sedátka za účelom čistenia.

 

https://www.youtube.com/redirect?redir_token=ah2zsxdjZ7-gem6MGcVVV_V1nBN8MTUxMjEzMDYyMkAxNTEyMDQ0MjIy&event=video_description&v=lhhTNJGqVvA&q=http%3A%2F%2Fwww.grohe.com%2Fsk%2F33240%2Fgrohe%2Fpre-vasu-kupelnu%2Fsprchove-wc%2Fsensia-arena%2F