Home

Výrobcovia

Schlueter SHELF-E-S1

SES1D6EB

Nový produkt

Polička Schlüter-SHELF nehrdzavejúca oceľ SES1D6EB

Rohová polička z ušľachtilej kartáčovanej ocele, v dizajne Curve, určená na montáž do škáry so šírkou ≥ 2 mm. 

Viac detailov

107,89 € s DPH

Bližšie informácie

Použitie a funkcie Schlüter-SHELF
je nástenný odkladací systém - podľa voľby z kartáčovanej ušľachtilej ocele alebo z hliníka s kvalitným TRENDLINE práškovým lakovaním - v dizajne FLORAL, CURVE, PURE, SQUARE a WAVE. Možno ho použiť ako odkladaciu plochu na všetkých stenách s keramickým obkladom (napr. v sprchách, na obložených plochách kuchynských liniek).

Schlüter-SHELF-E
sú poličky v troch rôznych tvaroch, ktoré sú určené na inštaláciu do rohu. Poličky je možné inštalovať priamo počas obkladania alebo ich dodatočne osadiť do škár obložených stien pomocou dosadacích ramien s hrúbkou iba 2 mm. Optimálneho prenosu zaťaženia sa docieli vďaka danej inštalácii do rohu a následnému zatmeleniu silikónom.

Roh - dodatočná inštalácia

  • Určí sa škára, do ktorej sa má polička SHELF-E nainštalovať.
  • Teraz sa označia oblasti, v ktorých je nutné odstrániť škárovací materiál.
  • Škára v obklade sa vyfrézuje vhodným náradím (fréza na škáry, uhlová brúska atď.). Pozor: Je nutné dávať pozor na hĺbku rezu, aby sa nepoškodila izolačná vrstva, ktorá sa môže nachádzať za obkladačkou.
  • Polička sa umiestni na určené miesto a po obvode zatmelí silikónom.
  • Pred používaním je nutné dodržať dobu schnutia silikónovej škáry.

    Vlastnosti materiálu a oblasti použitia:
    Schlüter-SHELF sa vyrába v celom rade rôznych materiálov a povrchov. V prípade chemického alebo mechanického namáhania je nutné objasniť použiteľnosť poličky pre daný prípad. Ďalej uvádzame iba niektoré všeobecné pokyny.

    Schlüter-SHELF-EB sa vyrába z kartáčovanej ušľachtilej ocele V2A (materiál 1.4301 = AISI 304). Ušľachtilá oceľ je vhodná na použitie najmä tam, kde je okrem vysokého mechanického namáhania vyžadovaná odolnosť voči namáhaniu chemikáliami, napr. kyslými alebo alkalickými (zásaditými) látkami a čistiacimi prostriedkami. Ani ušľachtilá oceľ nie je odolná voči akémukoľvek chemickému namáhaniu, ako je napr. kyselina soľná a kyselina fluorovodíková alebo určité koncentrácie chlóru a soľných roztokov. To platí v určitých prípadoch aj pre bazény so slanou morskou vodou. Očakávané chemické namáhanie je preto nutné objasniť vopred.

V tejto kategórii sa nachádza ďalších 30 ks produktov: