SAPHO

Výrobcovia

Sapho KIMURA Nástenná vaňová termostatická batéria, chróm

KU292

Nový produkt

  • Sapho KIMURA
  • Nástenná vaňová termostatická batéria
  • chróm 

Viac detailov

148,00 € s DPH

Bližšie informácie

Termostatické zmiešavacie batérie sú navrhnuté tak, aby poskytovali pohodlné ovládanie, šetrili vodu a energiu na vykurovanie. Ponúka vysokú presnosť regulácie požadovanej teploty bez prácneho nastavovania ako u klasických batérií. Dizajn batérií Kimura predstavuje jednoduchý nadčasový štýl klasické valcové formy. Posledná generácia týchto batérií je vybavená bezpečnostným systémom HI-TECHTERM. Vďaka tejto technológii je povrch batérie oddelený od prívodu horúcej vody. Telo batérie tak nie je nikdy horúce ako u starších modelov a chráni užívateľa pred oparením - viď obrázok (rez batérie vo fotogalérii).

 

AKO FUNGUJE TERMOSTATICKÁ BATÉRIA? 

Termostatická batéria je už z výroby nastavená na teplotu vody 38 ° C. Po spustení vody otáčaním hornej rukoväti Vám teda potečie voda s teplotou 38 ° C. Ak budete chcieť vodu chladnejšiu, stačí otočiť spodnú rukoväť smerom doprava. Ak budete požadovať naopak vodu teplejšiu, zatlačte bezpečnostnú STOP poistku a otočíte smerom doľava. Prietok vody a to, či Vám voda potečie z ručnej, z hlavovej sprchy alebo do vane, si volíte otáčaním hornej rukoväti. 

 

ČO PONÚKAJÚ podomietkové termostatické batérie Kimura: 

 

SÚ BEZPEČNÉ 

vďaka blokácii STOP poistky nemôže voda na výstupe prekročiť teplotu 38 ° C. Teplotu je možné zvýšiť len po odblokovaní / stlačení bezpečnostného gombíka na rukoväti. Túto funkciu ocenia predovšetkým rodiny s deťmi. 

 

BEZPEČNÉ OVLÁDACIE PRVKY 

Kovové ovládacie prvky termostatickej batérie sú navrhnuté pre jednoduché ovládanie v mokrom prostredí. 

 

DVE FUNKCIE integrované do jedného ovládacieho prvku 

výber, či Vám voda potečie do ručnej alebo hlavovej sprchy sa vykonáva otočením rukoväťou. Aké ľahké a rýchle. 

 

Hygienickosť, PRAKTICKOSŤ A DESIGN SPOZNÁTE pri upratovaní 

pri návrhu batérií je jedným z hľadísk i ľahká údržba. Batérie Kimura nemajú žiadne zbytočné záhyby, ktoré sa zle ošetrujú a v ktorých sa držia nečistoty a vodný kameň.

Výborný pomer medzi kvalitou a cenou- výkon bez kompromisu v zhotovení. Jednoduchý dizajn a moderné technológie sú presvedčivým argumentom pre ich voľbu. Vďaka modernej termostatickej kartuši je ovládanie pomocou kovových rukovätí veľmi pohodlné a presné.

 

 

  • Rozteč prívodov vody 150 mm. 
  • Perlátor zapustený do hubice batérie. 
  • Prepínač vody sprcha / vaňa integrovaný do pravej ovládacej rukoväti. 
  • HI-TECHTERM - úsporný systém ohrevu vody. 
  • STOP poistka - bezpečný systém proti obareniu. 
  • Materiál: mosadz (telo batérie i ovládacie rukoväte) 
  • Povrchová úprava: chróm. 
  • Integrované filtre na vstupe batérie 
  • Balenie neobsahuje ručnú sprchu a hadicu. 

 

Batéria je továrňou nastavená a odskúšaná pri tlaku 3 bar na obidvoch vstupoch. Za týchto podmienok je funkčnosť batérie optimálna s akýmkoľvek typom ohrevu vody. Pri tlaku nad 5bar odporúčame inštaláciu redukčného ventilu. 

 

SÚ DVAKRÁT BEZPEČNÉ 

termostatické batérie poslednej generácie majú dvojitú ochranu. Aj keď do batérie potečie horúca voda, tak sa batérie na povrchu neohrievajú. To všetko vďaka systému HI-TECHTERM, ktorý oddeľuje horúcu vodu od povrchu termostatickej batérie. 

 

SÚ ÚSPORNÉ 

prietok horúcej vody batérií a ohriatie jej povrchu Vás zbytočne stojí peniaze. So systémom HI-TECHTERM usporíte čiastku za zbytočný ohrev teplej vody. 

 

 Predĺžená záruka na tesnosť batérií

 



V tejto kategórii sa nachádza ďalších 2 ks produktov: